Аварийно отпушване на шахти с професионална техника

Отпушване на шахти, София, София окръг

Отпушване на шахти в София “Дитрос ЕООД”

Разполагаме с професионален камион и специализиран микробус които са снабдени с всичко необходимо за отпушване на шахти и канали. В практиката често се случва да неможе да се стигне до обекта с тежкотоварна техника затова ние използваме микробус за отпушване на шахти. Оборудван с най-съвременната техника за отпупване. За София и София област се отзоваваме бързо и срочно след обаждане на дежурния ни телефон.
Запушвантео в шахтите може да се получи от разлини материали като отпадъци, бетон, найлонови торбички и много други. При запушвания на шахти мога да причният големи щети и проблеми от друг характер, като наводнения и невъзможното използване на канализацията. При проблеми от такъв характер за отпушване на шахти с професионална техника. Можете да се обърнете към нас по всяко време на денонощието. Пристигаме в най кратки срокове след  подадения сигнал на дежурния телефон.

Спешно отпушване на шахти в София и страната

Отпушване на канали, шахти, сифони, мивки отводняване  с фирма “Дитрос ЕООД“
RSS Feed
Дитрос ЕООД
гр. София ж.к. Овча купел 1, бл. 611, вх. Г, ет. 6, ап. 59 0888419050; 02/4760055
Дитрос ЕООД
Copyright 2013 Отпушване на канали, сифони, мивки, тоалетни, видеодиагностика на канали
НАЧАЛО ВИДЕОДИАГНОСТИКА СЕПТИЧНИ ЯМИ СИФОНИ ШАХТИ
Отпушване на тоалетни Ревизионни шахти и канали Трасиране на канали Смяна на канали безизкопно Отводняване на сгради Галерия Въпроси и отговори